Яблучний пиріг “Шарлотка”

Яблочный пирог "Шарлотка"

 

Інгредієнти:

  • 1 ст. цукру
  • 3 яйця
  • 1 ст. молока (кефіру)
  • 70 р. маргарину або вершкового масла
  • 3 ст. борошна
  • 1 ч.л. соди
  • 1/3 ч.л. лимонної кислоти
  • 3-4 яблука

Приготування:

Збити яйця з цукром, додати розтоплений маргарин, молоко, борошно. Соду змішати з лимонною кислотою і висипати у борошно. Все ретельно перемішати. Яблука очистити і нарізувати невеликими шматочками.

Форму змастити олією, вилити половину тіста. Викласти на тісто яблука, трохи розрівняти. Згори вилити тісто, що залишилося. Випікати в духовці при t=180° C 25-30 хв. Готовий пиріг можна посипати цукровою пудрою.

 

Ваша оценка
recipe image
Рецепт
Яблучний пиріг
Опубликован
Средний рейтинг
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *