Оладки з гарбуза

  • 2
  •  
  •  
  •  

Інгредієнти:

  • 0,5 кг гарбуза
  • 1 ст. вівсяних пластівцівИнгредиенты к тыквенным оладьямМука, тыквенные оладьи
  • 3 ст.л. цукру
  • 5 ст. л. муки
  • 0,5 ст. кефіру
  • 1 ч.л. кориці
  • щіпка меленого мускатного горіха
  • 1 ч.л. сода
  • 1 яйце за бажанням (я не клала)

Приготування:

Гарбуз натерти на терці або перемолоти в м’ясорубці. Додати кефір, цукор, спеції, соду, вівсяні пластівці і борошно. Все перемішати.

pumpkin4 На розігріту сковороду налити рослинну олію. Столовою ложкою викладати оладки.
pumpkin6 Смажимо пару хвилин, і накриваємо сковороду кришкою. Смажимо ще пару хвилин.
pumpkin7  Готові оладки можна посипати цукровою пудрою, полити сметаною, згущеним молоком. Їсти можна, як гарячими, так і холодними.

 

Ваша оценка
recipe image
Рецепт
Оладки з гарбуза
Опубликован
Средний рейтинг
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *