Ліниві голубці в духовці

 

смачні ліниві голубціГолубці можна назвати національною українською стравою, тому що практично в кожній родині готують їх і на свята і на кожен день. Приготування цієї страви не вимагає особливих навичок, але вимагає терпіння (особисто для мене). Ті, хто не любить морочитися із загортанням фаршу в капустяне листя придумали рецепт лінивих голубців – інгредієнти ті ж, але процес приготування інший.

Пропоную вашій увазі рецепт приготування лінивих голубців.

Інгредієнти:

  •  капуста білокочанна – 500 г
  •  фарш свино-говяжий –  500 г
  •  цибуля ріпчаста – 2 шт
  •  морква – 1 шт
  •  рис варений – 2 ст
  •  томатний сік – 1 л
  •  сіль – по смаку
  •  спеції – по смаку
  • рослинна олія для змазування форми і тушкування овочів
інгредієнти для лінивих голубців   

 

 

Приготування голубців:

Наріжте цибулю, моркву, капусту. Тушкуйте цибулю і моркву на рослинному маслі до м’якості.

З’єднайте цибулю, моркву, капусту, рис і фарш, додайте сіль і спеції. Ретельно перемішайте отриману суміш, розділіть на порції, сформуйте котлетки і викладіть у форму, попередньо змащену олією.

Залийте голубці томатним соком і тушкуйте в духовці при температурі 200 ° С 30 хв

Ліниві голубці

 

Готуйте з задоволенням і смачного!

Ваша оценка
recipe image
Рецепт
Ліниві голубці в духовці
Опубликован
Всего времени
Средний рейтинг
31star1star1stargraygray Based on 9 Review(s)

1 коментар

  • Shalithis

    Помидор разрезать, обтереть солью с перцем и оставить в разогретой до 180 градусов духовке на 5 минут.

Залишити відповідь до Shalithis Скасувати відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *