Кабачковий торт

Кабачковий тортЯк змусити дитину з’їсти кабачок? Практично, ніяк. Не люблять діти кабачки, і все тут. Про користь кабачків можна розповісти дитині цілу історію, але це не змусить дитинку з’їсти ні смажений, ні тим, більше тушкований овоч. Залишається тільки оформити блюдо якось незвично. Наприклад, у вигляді торта. Ось торти діти люблять. І навіть – кабачкові. Перевірено на особистому досвіді.

Рецепт кабачкового торта простий у виконанні і не вимагає великих фінансових вкладень (але, це в сезон кабачків, на жаль)

 


Для торту знадобиться:

  • Кабачки 2-3 шт
  • Яйця 2 шт
  • Цибуля – 2 шт
  • Борошно – потрібна в кількості до доведення кабачкової маси до консистенції густої сметани (див. нижче)
  • Сіль до смаку
  • Сода, гашена оцтом – 1 ч.л.
  • Спеції до смаку
  • Майонез
  • Зелень
  • Часник
  • Помідор
  • Перець солодкий

Приготування кабачкового торту:

Кабачки натерти на терці, цибулю дрібно покришити ножем, отримуємо кабачкову масу. Все перемішати. У кабачкову масу додати яйця, сіль, соду, спеції, борошно. Знову все перемішати. Виливати невеликими порціями на сковороду. Смажити з двох сторін до золотистої скоринки. Складати на блюдо стопкою. Кожен млинчик змащувати майонезом, посипати рубаною зеленню і часником, дрібно нарізаним перцем. Згори тортик прикрасити зеленню, скибочками помідора або як підкаже фантазія.

Смачненький кабачковий тортик

 

Смачного!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *