Білий хліб

Белый домашний хлеб "Кирпичик"

Рецепт для випічки домашнього білого хліба в духовці. Цей рецепт я запозичила з сервісної книжки для хлібопічки – спробувала, вийшло смачно.

Інгредієнти:

  • 400 мл води
  • 2 ч.л. солі
  • 1 ст.л. цукру
  • 700 г борошна
  • 1,5 ч.л. сухих дріжджів

Приготування:

Воду підігріти до t=40 oC. Всипати у воду сіль, цукор, борошно і дріжджі. Замісити тісто. Поставити в тепле місце підходити. Коли тісто збільшиться в об’ємі приблизно в три рази, сформовать буханець і викласти у форму.

Накрити рушником і залишити доки тісто не підніметься по самі вінця форми. Духовку розігріти до t=180°C. Випікати хліб впродовж 30-40 хв.  Готовий хліб викласти на грати остигати. Розрізати рекомендується через 12 годин.

 

Белый домашний хлеб в разрезе

Ваша оценка
recipe image
Рецепт
Білий домашній хліб
Опубликован
Средний рейтинг
3.51star1star1star1stargray Based on 14 Review(s)

1 коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *