Яблучний пиріг “Шарлотка”
Інгредієнти:
- 1 ст. цукру
- 3 яйця
- 1 ст. молока (кефіру)
- 70 р. маргарину або вершкового масла
- 3 ст. борошна
- 1 ч.л. соди
- 1/3 ч.л. лимонної кислоти
- 3-4 яблука
Приготування:
Збити яйця з цукром, додати розтоплений маргарин, молоко, борошно. Соду змішати з лимонною кислотою і висипати у борошно. Все ретельно перемішати. Яблука очистити і нарізувати невеликими шматочками.
Форму змастити олією, вилити половину тіста. Викласти на тісто яблука, трохи розрівняти. Згори вилити тісто, що залишилося. Випікати в духовці при t=180° C 25-30 хв. Готовий пиріг можна посипати цукровою пудрою.
Ваша оценка
Рецепт
Яблучний пиріг
Опубликован
Средний рейтинг
1 Review(s) Based on