Печінковий торт
Рецепт та інгредієнти печінкового торта майже такий же, як і для печінкових оладок. Різниця в тому, що смажимо тісто у вигляді млинчика на всю сковороду, отже, тісто має бути більш рідким. Тобто додаємо більше сметани.
Інгредієнти для печінкових коржів
Який же торт без крему!
Отже, для крему знадобиться:
- 0,5 скл. сметани,
- 0,5 скл. майонезу,
- невелика морква
- цибулина
- 100 г твердого сиру
Приготування крему
Моркву перетираєм на тертці, цибулю дрібно ріжемо і пасеруємо на вершковому маслі. Майонез змішуємо зі сметаною, додаємо в цю суміш терту моркву з цибулею, добре все перемішуємо. За бажанням додаємо дрібно нарізаний часник та зелень.
Цим кремом перемащуємо печінкові коржі. Верхній корж прикрашаємо тертим сиром.
Смачного!
Ваша оценка
Рецепт
Печінковий торт
Опубликован
Средний рейтинг
2 Review(s) Based on