Печінковий торт

Рецепт та інгредієнти печінкового торта майже такий же, як і для печінкових оладок. Різниця в тому, що смажимо тісто у вигляді млинчика на всю сковороду, отже, тісто має бути більш рідким. Тобто додаємо більше сметани.

Інгредієнти для печінкових коржів

печінковий торт
  • 0,5 кг печінки (у мене була свиняча)
  • 2 середніх картоплини
  • 2 середні цибулини
  • Часник за смаком
  • 1,5 ч.л. солі
  • 1 ч.л. чорного перцю
  • 1 ч.л. меленого мускатного горіха
  • 0.5 ч.л. меленого коріандру
  • 1 ч. л. соди
  • 3-5 ст.л. сметани
  • 0.5 -1 скл. борошна (я брала кукурудзяну)
  • 1 яйце

Який же торт без крему!

Отже, для крему знадобиться:

  • 0,5 скл. сметани,
  • 0,5 скл. майонезу,
  • невелика морква
  • цибулина
  • 100 г твердого сиру

Приготування крему

Моркву перетираєм на тертці, цибулю дрібно ріжемо і пасеруємо на вершковому маслі. Майонез змішуємо зі сметаною, додаємо в цю суміш терту моркву з цибулею, добре все перемішуємо. За бажанням додаємо дрібно нарізаний часник та зелень.

Цим кремом перемащуємо печінкові коржі. Верхній корж прикрашаємо тертим сиром.

Смачного!

Ваша оценка
recipe image
Рецепт
Печінковий торт
Опубликован
Средний рейтинг
41star1star1star1stargray Based on 2 Review(s)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *