Печінкові оладки

Інгредієнти:

  • 0,5 кг печінки (я брала свинячу)Ингредиенты для печеночных оладьев
  • 2 середніх картоплини
  • 2 середніх цибулини
  • часник за смаком
  • 1,5 ч.л. солі
  • 1 ч.л. чорного перцю
  • 1 ч.л. паприки
  • 0.5 ч.л. меленого коріандру
  • 1 ч. л. соди
  • 3-5 ст.л. сметани
  • 0.5 -1 ст. борошна (я брала кукурудзяне)
  • 1 яйце

Приготування:

Перемелюємо печінку, картоплю, лук і часник на м’ясорубку.

Додаємо спеції, яйце, сметану, соду і борошно. Добре перемішуємо. Маса повинна вийти по густині, трохи густіше, ніж на оладки.

Розігріваємо сковорідку, кладемо жир (я завжди беру смалець або, в крайньому випадку маргарин). Столовою ложкою викладаємо печінкову масу на сковороду.

Смажимо пару хвилин, перевертаємо оладки на іншу сторону і накриваємо сковороду кришкою. Смажимо ще пару хвилин.

Складаємо усі оладки в каструлю або в сковороду, додаємо трохи води або сметани і тушкуємо на слабкому вогні 5-10 хв.

Печеночные оладьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *