Суп з фрикадельками
Простий в приготуванні і смачний суп. Для фрикадельок можна взяти як свинину з гов’ядиною, так і свинину чи гов’ядину окремо. Також можна взяти курячий фарш. В цьому випадку суп буде більш дієтичним.
Інгредієнти: (на 5 л)
- 0,5 кг готового свино-гов’яжого фаршу або по 250 г свинини та гов’ядини
- 1 яйце
- 1 ст. вареного рису
- 5 середніх картоплин
- 1 морквина
- 1 – 2 цибулини
- сіль за смаком
- кріп
- чорний молотий перець
- паприка молота
- масло
Приготування:
- Ставимо каструлю з водою на вогонь. Коли вода закипить, кладемо в каструлю подрібнену картоплю. Після закіпання картоплі додаємо сіль.
- Готуємо фрикадельки – подрібнюємо на м’ясорубці м’ясо та цибулю. Якщо маємо готовий фарш, подрібнюємо тільки цибулю. Далі додаємо у фарш рис, сіль, молотий перець, паприку, яйце. Все ретельно перемішуємо і формуємо фрикадельки. Для цього у зволожену руку набираємо потрібну кількість фаршу і качаємо невеличкі кульки.
- На розжарену пательню кладемо невелику кількість масла, висипаємо подрібнену цибулю та натерту моркву. На невеликому вогні пасеруємо овочі 1 – 2 хвилини. Викладаємо до овочів фрикадельки і тушкуємо все 10 – 15 хвилин.
- Викладаємо фрикадельки з овочами у каструлю з картоплею і варимо до готовності картоплі.
Подаємо суп з кропом або іншою зеленню за бажанням.
Ваша оценка
Рецепт
Суп з фрикадельками
Опубликован
Средний рейтинг
1 Review(s) Based on