Суп з фрикадельками

Суп з фрикадельками

 

Простий в приготуванні і смачний суп. Для фрикадельок можна взяти як свинину з гов’ядиною, так і  свинину чи гов’ядину окремо. Також можна взяти курячий фарш. В цьому випадку суп буде більш дієтичним.

Інгредієнти: (на 5 л)

  • 0,5 кг готового свино-гов’яжого фаршу або по 250 г свинини та гов’ядини
  • 1 яйце
  • 1 ст. вареного рису
  • 5 середніх картоплин
  • 1 морквина
  • 1 – 2 цибулини
  • сіль за смаком
  • кріп
  • чорний молотий перець
  • паприка молота
  • масло

 

Приготування:

  1. Ставимо каструлю з водою на вогонь. Коли вода закипить, кладемо в каструлю подрібнену картоплю. Після закіпання картоплі додаємо сіль.
  2.  Готуємо фрикадельки  – подрібнюємо на м’ясорубці  м’ясо та цибулю. Якщо маємо готовий      фарш, подрібнюємо тільки цибулю. Далі додаємо у фарш рис, сіль, молотий перець, паприку, яйце.  Все ретельно перемішуємо і формуємо фрикадельки. Для цього у зволожену руку набираємо потрібну кількість фаршу і качаємо невеличкі кульки.
  1. На розжарену пательню кладемо невелику кількість масла, висипаємо подрібнену цибулю та натерту моркву. На невеликому вогні пасеруємо овочі 1 – 2 хвилини. Викладаємо до овочів фрикадельки і тушкуємо все 10 – 15 хвилин.
  2. Викладаємо фрикадельки з овочами у каструлю з картоплею і варимо до готовності картоплі.

Подаємо суп з кропом або іншою зеленню за бажанням.

Ваша оценка
recipe image
Рецепт
Суп з фрикадельками
Опубликован
Средний рейтинг
41star1star1star1stargray Based on 1 Review(s)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *